Haldenser skal lede Dråpen i Havet

I august 2015 så organisasjonen Dråpen i Havet dagens lyd. Nå er en haldenser valgt til styreleder og hun er klar for å løfte organisasjonen videre.
Foto: Dråpen i havet 

Initiativtager Trude Jacobsen var i Hellas for å hjelpe båtflyktninger og det ble starten på en raskt voksende organisasjon. I løpet av høsten ble det organisert innsamlinger av klær/utstyr og frivillige reiste til Hellas for å hjelpe. En av de som har vært med på å hjelpe er haldenseren Regi Alstad. Hun jobbet som frivillig på den greske øya Chios.
I en pressemelding fra Dråpen i Havet forteller Alstad om sitt engasjement.
—Dråpen i Havet har vokst raskt gjennom et flott engasjement fra frivillige som vil hjelpe flyktninger umiddelbart, direkte og med stor egen innsats.  Jeg har sett hvordan alle blir møtt med omsorg og respekt, slik jeg ville ønsket for min egen familie i nød. Det gir håp og nytt mot, sier Regi Alstad.

2

Grunnlegger av organisasjonen, Trude Jacobsen, ser frem til det videre arbeidet med Dråpen i Havet.
—Jeg er trygg på at Regi vil ha mye å bidra med som styreleder når vi skal utvikle Dråpen i Havet videre som en profesjonell organisasjon, sier Jacobsen.

Alstad har bakgrunn fra flere forskjellige internasjonale selskaper, og nå sist som administrerende direktør for Procter & Gamble innen forbruksvarer i Asia, Midtøsten og Afrika. Hun bor i dag i Sveits med familien.

Kommentarer

kommentarer