Inviterer til veldedighetskonsert

3.april inviterer SOS-barnebyer sin frivilliggruppe i Halden til veldedighetskonsert i Immanuels kirke. Leder i gruppa, Lidy Alten, ser frem til konserten og håper mange støtter opp.

De beskriver seg selv som en ”liten gruppe ildsjeler”, men det er ingenting å si på innsatsen.
– Vi markedsfører SOS-barnebyer ved å stå på stands, organisere konsert og vi besøker gjerne skoler og foreninger for å fortelle om arbeidet vårt. I tillegg følger vi opp aksjoner og programmer SOS-barnebyer nasjonalt legger opp til, forteller Alten.
I 2015 klarte Halden-gruppa å samle inn 101 000 kr.
Dette er midler som gir støtte til barn alene på flukt, nødhjelp til Nepal, aksjonen ”Gi håp” og til barnebyene i Gambia og Zimbabwe. SOS-barnebyer er etablert i 134 land, og gir de mest sårbare barna en familie og et trygt hjem.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det er femte gangen de inviterer til Veldedighetskonsert. Programmet er preget av lokale musikere.
– Vi byr publikum på en flott konsert hvor mange talentfulle Halden-ungdommer står i fokus. Dina og Ove Billingtons fine internasjonale barnekor åpner konserten, sier Alten.
Etter dem blir det innslag med Sander Staal, Jenny Norheim og Aurora Berger Grosvold.
– Hedda Olivia Røsnæs, årets vinner av HaldenTalentet, vil nok overraske med sin stemmeprakt. Hun har også med seg et lite band, forteller Alten.
Andre haldensere som skal bidra er Frank Skovrand, Eirik Haug Stømner og Emilie Røsnæs. Fra nabobyen Sarpsborg kommer Eirik Grøtvedt og Irene Lundblad.
– Det afrikanske gospelkoret Harmony vil nok sørge for en herlig, varm og fargerik avslutning av konserten.

 

Kommentarer

kommentarer