Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Cavebones + Boogietraps

16 mai kl. 21:00

The Cavebones er et shock-rock-fuck-up-a-billy-band fra steinalderen. Primitivt kledd i huleboerpelser, og utstyrt med kjøttbein samt en voldsom øltørste, har bandet herjet små rockeklubber i snart 30 år. Medlemmene har bakgrunn fra Harestua og Moss, og band som Kåre & The Cavemen, Kwyet Kings, Brut Boogaloo og Rejects.
Musikalsk er de inspirert av The Cramps og obskure 50- og 60-talls garasjelåter, men det er Screaming Jay Hawkins som er det store forbildet når det kommer til shock rock-elementet.

The Cavebones oser av energi og gir alltid 110% når det gjelder innlevelse og attitude. Bandet har også fått æren for å forene Oslos rockemiljø på nittitallet. Våren 94 spilte de nemlig en sagnomsust konsert på Caven, et bomberom under Kampen park. Selve rockabilly-høyborgen i Norge. Publikum var litt annerledes enn det man vanligvis så på Caven. Joda, gutta med drapes og ducktails, jentene med strutteskjørt og dansesko var der. Men det var en forskjell, denne kvelden hadde folk fra andre miljøer også tatt turen. Pønksa fra Blitz, garasjefolket fra RockAll, folk som hang på Last Train og Elm Street. Til og med skinheadsa hadde dukket opp, og i løpet av The Cavebones sin konsert skjedde det noe i Oslo. Med ett danset, poget og slammet folk fra alle grupper sammen. Det var forbrødring gjennom musikken.

Mer en to tiår etter leverer fremdeles The Cavebones konserter med punk, rockabilly, rock’n’roll og country i skjønn forening, og selv kaller de det altså fuck-up-a-billy, eller som en engelsktalende journalist en gang skrev “mentally deranged rock and roll gone really bad”.
https://www.facebook.com/cavebones/

The Boogietraps er en gjeng garasjerockere fra Halden som ønsker å minne folket om hva rock’n’roll egentlig dreier seg om. De spiller kjapp og kontant garasjepunk med nikk til band som The Sonics, The Fuzztones, The Dictators, The Devil Dogs og The Cynics.
The Boogietraps består av fire meget rutinerte karer: Magnum står for vokal og galskap, Nils Tempo spiller gitar for to, og Ulf Rasken og Olle Hov holder et stødig komp på henholdsvis bass og trommer.
Medlemmene vært å finne i utallige andre bandkonstellasjoner i løpet av åra, men mye av den musikalske ballasten til The Boogietraps kan spores tilbake til den mer rocka delen av The Basement Brats. The Basement Brats var et surf punk/power pop-band fra Halden som startet allerede i 1990, og etter hvert ble større i Mellom-Europa enn i Norge. De turnerte i Tyskland, Belgia, Frankrike og Spania, ga ut skiver i Europa, USA og Japan, og var med på mange av 90-tallets samleplater rundt om i verden. Blant andre band i The Boogietraps’ slektstre finner vi navn som The Twang-O-Matics (fortsatt ytterst oppegående), Caroline & The Treats, The Nuggets, Howlin’ Mama, Onkel Tuka, Dammit, Deluxe 66, Dieseldyra og Blaff.
“Deadly Donna”, bandets debututgivelse, har tre spor som på en god måte representerer bandets energiske liverepertoar – fra rock’n’roll-festen i tittelsporet via den fengende “High Hopes” til den agressive energien i “Make My Day”.
Vi garanterer et overskudd av energi og trøkk når The Boogietraps går på scena.

cc150,-

Detaljer

Dato:
16 mai
Tid
21:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2085646548119326/

Sted

Feelgood Halden
Storgt 11
Halden, 1776
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/feelgoodhalden