Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Dukketeateret Den Grønne Ridder

12 juli, 2018 kl. 14:00 - 15:00

|Gjentakende Hendelse (Se alle)

An event every day that begins at 2:00pm, repeating until 22 juli, 2018

I sommer flytter vi inn på Fredriksten festning og blir å finne på den Gamle kommandant, med vår forestilling om den grønne ridder 🙂

«Det fineste jeg visste da jeg var liten var at noen leste for meg. Mystiske historier og skumle eventyr, noe som var magisk, liksom. Om Konger, riddere og prinsesser! Ja det likte jeg. Og så lekte jeg eventyrene etterpå, inne på rommet mitt»

Det er her vi starter vår historie. Håkon har kommet tilbake for å rydde ut av barnerommet sitt, men det tar ikke lang tid før han glemmer seg bort og i staden for å rydde begynner han å leke sammen med sin bestevenn, Daniel. Og ettersom leken tar mer og mer over så leker de seg snart inn i historien om den grønne ridder.

Den grønne ridder:
Eventyret om den grønne ridder stammer i fra Asbjørnsens og Moes samlinger. Handlingen foregår i et kongerike langt langt borte og hovedpersonen er en prinsesse. Hun har nettopp mistet sin mor, så hennes far, kongen, må gifte seg på nytt med en ny dronning, som har to døtre fra før. Som i eventyr flest er ikke stemødre og stedøtre til å spøke med. Når kongen reiser ut i krigen så blir det ikke bare bare å være prinsessen.

Så hva som skjer videre? Det får du vite om du kommer og besøker oss på festningen. 🙂

Vi ønsker både riddere og prinsesser hjertelig velkommen til en lekende reise med oss!

Hvem er Pianostredet?:
Pianostredet består av Daniel Sandvik og Håkon Mørland. De møttes på høgskolen i Oslo og Akershus og har de siste årene samarbeidet med å lage diverse produksjoner. De har utdannelse innen fortellerkunst og figurteater og liker å leke seg med å kombinere disse elementene. De skaper enkle, spennende og humoristiske forestillinger som kan passe for både store og små.

Pris:
Barn: 50kr
Voksne: 100kr
Famile: (2+2) 250kr

Billetter får du kjøpt i døra og vi tar vipps og kontanter, da håper vi å se deg der 🙂

Detaljer

Dato:
12 juli, 2018
Tid
14:00 - 15:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/207095043178963/

Sted

Den gamle kommandant
Fredriksten festning
Halden, 1769
+ Google Map
Telefon:
952 80 611
Hjemmeside:
http://www.gamlekommandant.no