– Nytes best med fersk lønn på konto

Førstkommende lørdag kommer Les Punx og Comet Kid til Bryggerhuset. Det ligger an til en skikkelig festkveld med to av Norges beste live-band.

Comet Kid har nettopp gitt ut sitt tredje album; Halley.
Albumet beskrives på denne måten:
” Verdensrommet holder pusten mens vi venter på at kometen Halley skal passere jorden igjen. Dette vil antageligvis skje om 45 år. Kometen ble oppdaget i 1705, passerte jorden i 1986 og om ikke galaksen har opphørt i 2061 kan verden igjen bevitne denne fresende kulen av is og stein frese forbi oss!
En like stor galaktisk event er det at et band slipper sitt tredje album. Enorme krefter blir satt i sving av gitarforsterkere, trommestikker, stemmeband og tangenter og Comet Kid er igjen klare for å skyte oss ut i stratosfæren med et kosmisk drønn! ”

– Halden er et sted vi trives å spille, vi blir alltid tatt godt imot av publikum, sier de.
Hele plata ”Forces of Nature” (2015) ble spilt inn i Athletic Studio i Halden, og de forteller at også noen av låtene på Halley har sitt utspring derfra.
– Vi håper det kommer mye folk, og at det blir så god stemning som bare haldenserne kan lage!

Les Punx er support for Comet Kid på konserten. Bandet har eksistert siden 2014, og vært support for blant annet The Dogs og OnklP & De fjerne slektningene.
De er klare med ny singel, låta Fuck Weekdays. Den beskrives som en fest av en låt; en hyllest til helga, en finger til uka og et nikk til alle som lever et knepp over evne med et smil om munnen.
– Fuck Weekdays befinner seg et sted mellom Andrew W.K og Magnus Uggla. Den nytes aller best med fersk lønn på konto, noe gøtt i glasset og ingen planer for morgendagen.

Les Punx har aldri spilt i Halden tidligere, så de er spent på mottagelsen fra musikkvante haldensere. De frister med at de har ”Norges blideste punker” som frontmann, så det skal godt la seg gjøre å ikke la seg rive med.
– Vi skal jobbe svært hardt for å få publikum ordentlig varme før fantastiske Comet Kid går på scena. Vi gleder oss!

Artikkelen er betalt av Bryggerhuset.

Kommentarer

kommentarer