Ønsker samarbeidspartnere

Noen mennesker er mer kreative enn andre, og Laverne Wyatt-Skriubakken er antagelig en av dem. Hun har mange jern i ilden og ideer allerede, og nå ønsker hun seg flere å spille på lag med.

Laverne er fra Sør-Afrika og kom til Norge for 7 år siden.  Hun bodde noen år i Oslo mens hun jobbet med kulturarrangementer og grafisk design. Hun ble også godt kjent med konseptet Family Reggea Disco som har fokus på barnefamilier, og det var hennes utgangspunkt.
– Det er et supert arrangement med aktiviteter for hele familien, og det er også viktig for integrering og nettverksbygging. Det er et arrangement hvor alle føler seg velkommen, norske og utenlandske. Jeg er veldig glad i kreative tilbud som kan aktivisere og inkludere hele familien, der vi ikke bare er passive tilskuere, forteller hun.
For 3 år siden gikk turen videre fra Oslo til Berg, Halden, og Laverne har veldig lyst til å ta med seg ideene fra byen til bygda.
– Det hadde vært spennende å få til noe her i Halden også. Det er mange tilbud på idrettssiden i dag, men dette kan bli noe helt annet. Vi kan jobbe kreativt sammen og ha det gøy, oppfordrer hun.
Det hun mangler er noen å samarbeide med og et lokale.
– Er det noen som vil være med, kan de veldig gjerne ta kontakt.

kandusi_laverne_wyatt_aktiv

Mange vet at Laverne er glad i å male på steiner, men hun vil gjøre noe mer enn det.
– Det med steinmalingen er veldig morsomt, men det er så mye mer som er interessant å gjøre. Jeg elsker å være kreativ, men det blir enda mer spennende når vi kan gjøre ting sammen, forklarer hun.
Hun har holdt kurs i design og kreativitet i Oslo, og er nysgjerrig på om det er noen i Halden som er interessert i det samme . Rekken av temaer som hun er involvert i er nesten uendelig, men fokuset er å få lokale bedrifter, kommunen og haldenserne til å treffes mer gjennom kreative aktiviteter. Til daglig jobber hun som Art Direktør i Leonberg Reklamebyrå i Sarpsborg for bedrifter som Borregaard, Glomma Papp og Redningsselskapet.
– Det er topp å kunne jobbe med å være kreativ hver dag. Akkurat nå er jeg en del av et team som jobber med en kampanje med Tarjei Bø/Collicare. Det å jobbe sammen med fantastiske flinke mennesker og kollegaer er veldig gøy.

kandusi_laverne_wyatt_linn

– Jeg bor i Berg og det er mange muligheter til aktiviteter, for eksempel med ”åpen gård”. I fjor samarbeidet jeg med naboen, Linn på Arneberg gård Hundepensjonat, om et Familie Marked en søndag i august. Og det kom så mye folk! Så dette er absolutt noe vi ønsker å jobbe videre med, det er ingen tvil om at det er et tilbud det er behov for her i byen, forteller hun.

Laverne har også gått til innkjøp av en campingvogn som hun vil innrede for å tilby mobile familieaktiviteter, som kan være til stede på festivaler, flyktningmottak og byaktiviteter. Det mangler ikke ideer, og grunntanken er at familier kan involvere seg i felleskap. Hun tenker gjerne at mye av dette kan handle om integrering.
– Alle som har familie snakker samme språket, alle kan forstå utfordringer med å være foreldre. Det ønsker jeg å bidra til at flere kan være med på, uansett hvem de er og hva slags språk de snakker.

Kommentarer

kommentarer