Snart tid for Levende Risum

Neste uke inviterer Musikk- og dramalinja ved Halden vgs til Levende Risum. De presenterer et variert program med teater og konserter.
Foto: Fra fjorårets Levende Risum.

Eventyrskogen
1MDA skal vise Eventyrskogen (barneteater) i Halden Bibliotek. Fra Onsdag til Fredag er det lukkede forestillinger, men det er åpne forestillinger på lørdag 9.april klokken 12:00 og 13:00. Salg av billetter i døren med forsalg av billetter på billettservice.no

Måken
2DRA skal spille Måken av Anton Tsjekov i Risum sin black box. Forestillingene vises på torsdag 7.april og fredag 8.april klokken 19:00. Billetter selges ved inngangen med forsalg av billetter på billettservice.no.

Seks roller søker en forfatter
3DRA skal spille Seks roller søker en forfatter i Rosenlundsalen (Gamle Konservativen). Forestillingene er på fredag 8.april, lørdag 9.april og søndag 10.april.
Det blir salg av billetter i døra.  Forsalg: yael@ostfoldfk.no/ tlf 41255304

Konserter
1MDA, 2MUS og 3MUS skal holde konserter hver dag fra tirsdag til lørdag. Tirsdag 5.april er det konsert på Fabian klokken 19:00. På onsdag 6.april klokken 19:00 er det rockekonsert på Feelgood. På torsdag 7.april klokken 19:00 blir det spilt klassisk musikk i Tistedal kirke. På fredag 9.april klokken 12:30 blir det gratiskonsert på frivilligsentralen. På lørdag 10.april avsluttes det med en konsert på S16 klokken 14:00. Billetter kan skaffes i døra eller på billettservice.no.

Man kan kjøpe et festivalpass på billettservice.no

Kommentarer

kommentarer