The Final Countdown til Fredriksten

Med Europe i spissen, kan vi trygt si at den endelige nedtellingen til Tons of Rock 2016 er i gang. Svenskene leverte et fantastisk nytt album i 2015, og i år er klassikeren The Final Countdown 30 år gammel. I tillegg til den svenske hardrocksgiganten med megahiten ALLE har hørt, og som har 185 millioner(!) avspillinger på Youtube, kommer blant andre The Dogs med Kristopher Schau i spissen til Fredriksten Festning for å vise at mens enkelte diskuterer hvorvidt rocken er død, så er det andre som er ute i felten og motbeviser det. Vi er også veldig fornøyde med å kunne presentere Østfolds rockstar no 1, Åge Sten Nilsen og hans Ammunition, og et nylig gjenoppstått Red Harvest, pionerene innen industriell ekstremmetall. I tillegg kommer The Shrine, Pil & Bue, Vesterbron, Ethereal Sin, Heatseekers og selveste Mannskoret!

Tidenes rock & metal lineup
Fra før har vi annonsert legender som Black Sabbath på sin avskjedsturne, eksklusive Norgeskonserter med Alice Cooper, Megadeth og Behemoth,  legender som Raga Rockers og Nikki Sixxs Sixx:AM. samt hardrockens nye ikoner Ghost, som nylig fikk Grammy-prisen både i USA & Sverige. Det vel ingen som helst tvil om at vi står ovenfor tidenes rock- og metal-lineup i Norge.

Rekordsalg
Vi forventer nå over 20.000 gjester innenfor portene fra 23.-25. juni, og bortimot en dobling av tidligere år. Tons of Rock har satt seg godt til rette bak roret på festivalskuta i rock- og metalsjangeren, og der har vi tenkt til å bli! Fantastisk vakre Halden og Fredriksten Festning blir høysetet for Norges rockefamilie, og det har publikum allerede bekreftet med forhåndssalget av billetter, som er så stort at vi anbefaler ALLE å kjøpe billett i forkant.

Dagsprogrammet til vår vanvittige festival er da som følger:

TORSDAG

BLACK SABBATH

RIVAL SONS

RAGA ROCKERS

VREID

BLUES PILLS

LEPROUS

MANNSKORET

PIL & BUE

HEATSEEKERS

BUZZDRIVERS

BLODSTRUPMOEN

 

FREDAG

ALICE COOPER

GHOST

SIXX:AM.

CONVERGE

AUGUST BURNS RED

BLACK DEBBATH

EL CACO

THE DOGS

MGLA

THE CARBURETORS

HAVOK

THE SHRINE

KRAKOW

MORK

BELOW

EUROTRASH

LUCKY MALICE

VAYA CON SATAN

 

LØRDAG

MEGADETH

EUROPE

BEHEMOTH

AMON AMARTH

PAIN

INSOMNIUM

RED HARVEST

NEKROMANTHEON

HEDVIG MOLLESTAD TRIO

AMMUNITION

VASTERBRON

STEAK NUMBER EIGHT

ETHEREAL SIN

BODIES

LES PUNX

UNHOLY TEMPEST

FREEDUMB

TORMODS ORGELKVARTETT

 

 

Pressemeldingen er levert av Tons of Rock.

Kommentarer

kommentarer