Vi har mange fornøyde kunder

I januar startet Dana Ahmed opp Berg Bilpleie og siden da har han fått mange faste og fornøyde kunder. Nå er han redd for at tilbakemeldingen fra en kunde som mente at han hadde fått skader på bilen sin vil ødelegge mye. 

For noen dager siden hadde HA en artikkel om at Trond Holte og Berg Bilpleie ikke var enige om hvem som hadde skyld i skaden på Holtes bil. Saken er fortsatt ikke løst, Ahmed hos Berg Bilpleie sier han ikke har hørt noe mer fra Holte.
– Den saken kom dessverre veldig skjevt ut, vi er ikke vant med media. Men vi mener fortsatt det vi sa, vi har ikke laget de ripene, sier Ahmed. Mehvan Ali jobber også der, og han er enig i at saken er lei.
Berg Bilpleie er en relativt nystartet bedrift som på kort tid har fått et godt rykte via jungeltelegrafen.
– Det stemmer at vi har kommet godt i gang. Vi har mange fornøyde kunder, og mange av de som leverer bilene sine her er fra store bilfirmaer i Halden. Det tar vi som en hyggelig tilbakemelding på at vi gjør en god jobb.

En av de som snakker varmt om Berg Bilpleie er Bent Skogli.
– Jeg kjenner ikke saken med Holter og tar ikke stilling til hva som har skjedd der. Men jeg syns det er merkelig at man skal henge ut et firma på den måten etter en klage, sier Skogli.
Han bruker Berg Bilpleie jevnlig både i jobb og privat og er fornøyd.
– Jeg er kresen, jeg er nøye med bilen min. De driver ryddig og jeg får alltid kvittering på jobben de har gjort.

Skogli forteller også om en episode der en annen hadde levert bilen til vask der, og han var ikke fornøyd med at ruten ikke var vasket godt nok.
– Da tilbød de seg å vaske hele bilen på nytt. De yter god service.

 

Kommentarer

kommentarer