Ytring: Melding til Haldens politikere

Jeg blir så sint når jeg tenker på at kommunen fjerner alle resurser som fines på skolene!
Det er feil sted å kutte penger. Hvis ikke jeg hadde kommet inn på en annen skole for ungdommer som faller uten for det vanlige skolesystemet vil jeg fått null hjelp på skolen, jeg ville fått store faglige hull, og tanke på det at hvis jeg ikke kommer inn på den skolen jeg går på nå i 10. klasse skremmer meg.

Hvis ikke kommunen hadde kuttet penger kan det hende den vanlige ungdomskolen hadde hat nok ressurser til å gi meg og mange andre som trenger det, tett oppfølging og ekstrahjelp men, nå har jeg vært så heldig å komme inn på en skole med veldig tett oppfølging og veiledning men, stakkars de som ikke har den goden.

Så Halden Kommune, jeg mener, dere har tatt feil avgjørelse!
Selvfølgelig må dere kutte og hvor er jo et vanskelig spørsmål men, jeg er sikker på at det er mange andre steder enn skolene som kan kuttes!
Det er vi som skal kankje skal ta over byen en gang, vi trenger kunnskapen, vi trenger skolegangen.

Det er vi som kansje kommer til å ta Halden Kommune til nye høyder om noen år, da trenger vi skole!

Hilsen en fruster Halden-Ungdom!

Martin Kingsrød Larsen

En kommentar på “Ytring: Melding til Haldens politikere

  1. I sitt budsjettforslag styrket KrF skolen med 5 millioner, med særlig fokus på mer penger til undervisningsmateriell og økt lærertetthet 1-4 trinn. Ikke all verdens med penger, men det viser retningen i hva KrF satse på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Navn *

Kommentarer

kommentarer